Behöver du också fixa dina trasiga sömmar, laga eller byta ut dina båtdynor eller ditt kapell?

”Kalvöns båtdynor och annat” är ett litet företag som drivs av mig, Lise-Lotte Sannefjordh. Jag har sedan en tid tillbaka vidareutvecklat min hobby att sy, till att bli min verksamhet.  Och har haft förmånen att få följa arbeten som ArtLog AB / kapellmakare.nu jobbar med. Det är ett mentorskap som lärt mig ännu mera och som gett mig mängder av tips och nya idéer. Jag hade bara tänkt att sy båtdynor och inredning som hör till båtens textila design. Men eftersom det är lika roligt att även laga sömmar och byta fönster på kapell så har jag utökat tanken och mitt arbetsområde.

Att få göra jobbet från grunden; som att åka till båten, mäta, malla, klippa till, planera, köpa tyg, besöka båten igen för att testa, sedan sy ihop alla delar och till sist få se slutresultatet på båten är ett fantastiskt roligt projekt. Och allra helst när allt är klart och få se ett nytt fräscht kapell som gör att båten får ett helt nytt liv.

Det som annars också ligger mig nära om hjärtat är min hund och havet som ligger en liten bit bort från hemmet. De dagliga promenaderna längst med havet gör det möjligt att kunna dra in frisk luft och finna en massa inspiration.